Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه ایرنا از نشریه ال دیاریو، این مقام دولتی برزیل با اشاره به اینکه تعریف قانونی سامانه شناسایی و ردیابی در کشوری با بزرگترین گله‌های گاو جهان (۲۰۷ میلیون راس گاو) امری دشوار است، اعلام کرد: ما در حال حاضر در حال رایزنی با تولیدکنندگان هستیم تا با اجرای سامانه نظارت کارآمدتر، امنیت غذایی برای مصرف کننده را تضمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستینا دیاس با تاکید بر صنعت کشاورزی پیشرفته در برزیل گفت: اجرای این قانون در بهبود وجهه تولیدکنندگان بخش کشاورزی که همواره متهم اصلی تخریب بزرگترین جنگل‌های گرمسیری در جهان هستند، تاثیرگذار خواهد بود. ما از کشاورزی بسیار فنی برخوردار هستیم اما صحبت‌ها فقط از جنگل‌زدایی است.

وزیر کشاورزی برزیل در روزهایی که تخریب گسترده جنگل‌های بارانی و تهدید فزاینده خشکسالی به بحرانی جدی در این کشور پهناور آمریکای جنوبی تبدیل شده است، در دفاع از صنعت کشاورزی گفت: براساس داده های رسمی تنها یک سوم از اراضی برزیل به کشاورزی اختصاص داده شده و حدود ۹۵ درصد از مزارع کشاورزی برزیل در مناطق مرکزی، غربی و جنوب‌شرقی متمرکز شده که هزاران کیلومتر دورتر از آمازون است.  

افزایش جمعیت دام در اکوسیستم های جنگلی، تحت تأثیر افزایش جمعیت انسان و به دنبال نیاز روزافزون به محصولات و فرآورده های پروتئینی به وقوع می پیوندد. فشار دام، باعث جنگل زدایی و تبدیل جنگل ها به زمین های زراعی تبدیل شوند، چرای دام نه تنها تغییرات کمی بلکه دگرگونی های کیفی نیز در جنگل بوجود می آورد.

دیاس همچنین افزود: تولیدکنندگان، سال آینده محصولات خود را حدود ۲ تا ۳ میلیون هکتار گسترش خواهند داد که این میزان، سطح زیر کشت اراضی در برزیل با به ۷۰ میلیون هکتار خواهد رساند.

باید یادآور شد که برزیل یکی از کشورهای پیشرو در زمینه تحقیقات و فن آوری های افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی در جهان بشمار می آید.

براساس نتایج مطالعات «رصدخانه اقلیم»، پدیده جنگل‌زدایی در شش اکوسیستم برزیل در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۱۳.۶ درصد نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش یافته که ۶۱ درصد از پوشش گیاهی از بین رفته متعلق به آمازون، بزرگترین جنگل‌های بارانی جهان است.  

«تاسو آسِبِدو» کارشناس برزیلی معتقد است: متاسفانه جنگل‌زدایی در همه اکوسیستم‌ها رو به رشد بوده و میزان غیر قانونی بودن آن بسیار بالا است. برای مقابله با این معضل باید احساس مصونیت از مجازات برای متخلفان را از بین ببریم.

از طرفی وخیم ترین بحران خشکسالی تقریبا در یک قرن گذشته، میلیون ها برزیلی را با کمبود آب و قطع برق مواجه کرده و تلاش های این کشور را برای بهبود اوضاع ناشی از تاخیر مخرب همه گیری ویروس کرونا پیچیده کرده است.

مراکز کشاورزی در سائوپائولو و ماتو گراسو، به دنبال کاهش بارش ها در ماه های نوامبر و مارس که در ۲۰ سال گذشته بی سابقه بوده است، بیشترین آسیب را از خشکسالی دیده اند.

برچسب‌ها کشاورزی آمریکای لاتین برزیل آمازون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی آمریکای لاتین برزیل کشاورزی آمریکای لاتین برزیل آمازون جنگل زدایی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از ایندیاتودی، مقامات محلی در برزیل اعلام کردند که شمار قربانیان طوفان و باران شدیدی که باعث سیل در ایالت جنوبی «ریوگرانده دو سول» این کشور شده، به دست کم ۷۸ نفر افزایش یافته، ۱۰۵ نفر همچنان مفقود هستند و بیش از ۱۱۵ هزار نفر آواره شدند.

این چهارمین سیل در یک سال گذشته است و سه سیل قبلی در پاییز نیز منجر به کشته شدن مجموعاً ۷۵ نفر شد.

به گفته سرویس زمین‌شناسی برزیل، حجم این سیل از سیل سال ۱۹۴۱ فراتر رفته و در برخی شهرها سطح آب به بالاترین حد خود در ۱۵۰ سال گذشته در این کشور رسیده است

بنابر گزارش‌ها یک سد واقع در یک نیروگاه برق آبی بین شهرهای بنتو گونکالوس و کوتپپورا تاحدی تخریب شد و تمامی شهرهای مجاور را به زیر آب برد. خروش یک رودخانه نیز باعث از بین رفتن یک پل در نزدیکی شهر لینا نوا شد.

بارش بی‌وقفه باران از دوشنبه گذشته آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا دو روز آینده هم همچنان ادامه داشته باشد.

وضعیت آب‌وهوایی آمریکای جنوبی متأثر از پدیده طبیعی «ال‌نینو» است که به‌طور دوره‌ای سطح آب‌ها را گرم کرده و باعث خشکسالی در شمال و بارندگی شدید در جنوب می‌شود.

امسال این پدیده در کنار سیل‌های مکرر در جنوب، باعث خشکسالی بی‌سابقه در آمازون شده است. دانشمندان معتقدند این شرایط ناشی از تغییرات آب‌وهوایی با عوامل انسانی است.

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • خشم بینندگان از صدا و تصویر بازی دورتموند-پی‌اس‌جی
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • فیلم| افزایش شمار کشته‌های سیل در برزیل به ۷۵ نفر
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است