Web Analytics Made Easy - Statcounter

برزیل سرانجام موفق شد ماهواره‌ای را در داخل این کشور به طور کامل تولید کند و قرار است این ماهواره به بررسی و کنترل وضعیت جنگل‌های بارانی در معرض خطر بپردازد.

بخش زیادی از کشور برزیل پوشیده از جنگل‌های بارانی آمازون است که به علت تخریب محیط زیست و گرمایش زمین در معرض نابودی قرار گرفته‌اند. دانشمندان بارها هشدار داده‌اند که از بین رفتن جنگل‌های آمازون موجب تسریع روند کاهش کیفیت زندگی در کل کره زمین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بررسی دقیق‌تر شرایط جنگل‌های وسیع آمازون، برزیل بدون تکیه به سایر کشورهای جهان و برای اولین بار ماهواره‌ای به نام آمازونیا – ۱ طراحی و تولید کرده است.

این ماهواره که قرار است تا ساعاتی دیگر روانه فضا شود، برزیل را به یکی از بیست کشور جهان مبدل می‌کند که از فناوری اختصاصی طراحی، تولید، پرتاب و استفاده از ماهواره برخوردار است. این ماهواره علاوه بر بررسی روند جنگل زدایی در برزیل، وضعیت زمین‌های کشاورزی را نیز در این کشور رصد می‌کند.

برزیل از سال ۲۰۰۸ به این سو در تلاش برای طراحی و تولید ماهواره بوده و بیش از ۶۰ میلیون دلار در این زمینه سرمایه گذاری کرده است. اگر چه این رقم هزینه کلانی محسوب می‌شود، اما اگر قرار بود برزیل برای تأمین نیاز خود ماهواره‌ای را از خارج از این کشور وارد کند باید تا شش برابر این رقم را هزینه می‌کرد.

ماهواره آمازونیا – ۱ که توسط مؤسسه ملی تحقیقات فضایی برزیل ساخته شده، ۲.۵ متر طول و ۶۴۰ کیلوگرم وزن دارد و در درون آن شش متر کابل و سه دوربین عریض برای شناسایی نقاط دارای جنگل‌های آسیب دیده که وسعتی بیش از ۴ زمین فوتبال دارند، نصب شده است. در صورت تأمین به موقع بودجه ماهواره یادشده در سال ۲۰۱۸ برای پرتاب به فضا تکمیل می‌شد. برزیل در سال ۲۰۳۳ هم برای پرتاب ماهواره به فضا تلاش کرده بود، ولی در نتیجه انفجار راکت پرتاب ماهواره ۲۱ نفر کشته شدند./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان کشور خبر داد.   سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در سراسر کشور، درحال حاضر ترافیک در محور رودهن – تهران در محدوده جاجرود،  آزادراه پردیس – تهران در محدوده تونل شماره یک و  آزادراه قزوین – کرج – تهران در محدوده های ینگی امام کمال شهر و مهرویلا حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.   وی افزود:در آزادراه کرج – قزوین محدوده کمال شهر، ساوه – تهران محدوده نسیم شهر و محور شهریار – تهران در برخی از مقاطع نیز ترافیک نیمه سنگین اما روان گزارش شده است.     رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به آخرین وضعیت جوی جاده‌های کشور ادامه داد:در برخی از محورهای استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، تهران، ایلام، همدان، مرکزی، خوزستان، چهار محال و بختیاری، کردستان، لرستان و کرمانشاه بارش باران اعلام شده است.   شیرانی به رانندگان هشدار داد در روزهای بارانی، از سرعت خود بکاهند و فاصله طولی مناسب را با خودروی مقابل رعایت کنند.     وی با اعلام شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ و ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از آغاز سفر حتما با این شماره‌ها تماس گرفته و ضمن اطلاع از وضعیت جوی، ترافیکی و انسداد محورها، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای سفر خود انتخاب کنند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب رگبار و رعد و برق در شمال، غرب و مرکز کشور

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • سیاست‌های صنعتی در برزیل و توصیه‌هایی برای ایران
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • خشم بینندگان از صدا و تصویر بازی دورتموند-پی‌اس‌جی
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • دست‌کم ۷۸ نفر در وقوع سیل در برزیل جان باختند/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند